Beoordelingen

Geef aub uw oordeel over ons


Beoordeling
* Verplicht veld

schilderwerk

Mar 04, 2014 by mvr.marian de jong

omer heeft ons huis geschilderd, zoals de deuren,ramen,plafond en wanden,perfect uit gevoerd ik zou dit bedrijf iedereen aanraden


dhr

Apr 29, 2013 by Jan Jaap radius

Omer heeft bij ons de keuken en de buitenboel geschilderd. Allebei prachtig gedaan. Zeer goed voorbereidend werk en zeer strak geverfd, echt vakwerk. Hij doet meer dan alleen schilderen, hij heeft in de keuken bv ook het stuckwerk verzorgd.
Alles gebeurt in overleg zodat je helemaal gerust bent dat het goed in orde komt. En alles voor een zeer redelijke prijs.
Diverse buren zeiden dat ze nog nooit een zo zorgvuldige schilder hebben gezien dus we zullen Omer nog vaker terugzien.
Van harte aanbevolen!


dhr. Timmer

Apr 05, 2013 by VVE oostvoornsestraat

Vakmanschap, service, prijs kwaliteitsverhouding heeft ons als VVE doen besluiten om wederom ons pand te laten schilderen door Ome-ba. Afspraken worden prima nagekomen. Kortom, we zijn zeer tevreden over het uitgevoerde werk, en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.


Warm aanbevolen!: vakkundig. vriendelijk, ...

Nov 11, 2012 by mevr.S en men.T

Warm aanbevolen!: vakkundig. vriendelijk, correct, betrouwbaar, netjes, alles volgens afspraak en meerwerk op eigen initiatief maar wel na overleg prachtig, uitgevoerd.


Woonkamer

Nov 04, 2012 by Jimmy Roemers

OME-BA heeft bij ons perfect schilderwerk afgeleverd. Erg professioneel en gewoon goed.
Ik zou ome-ba zeker aanprijzen bij andere.


Buitenkant huis

Aug 20, 2012 by Yvonne en Peter Meijer

Wij zijn zelden een schilderbedrijf tegengekomen, die zo perfectionisch te werk gaat. Alle grotere, bekende bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Dit was pas vakwerk! Beide collega's zijn vakkundig, betrouwbaar en uitermate sympathiek. Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Wij nemen nooit meer een ander bedrijf!


Betrouwbare en deskundige vakman

Aug 15, 2012 by Ruud Bakker

Omer heeft tijdens onze vakantie ons gehele huis geschilderd (4 verdiepingen), alle muren, wanden, houtwerk en deuren zijn geschilderd. Hij heeft uitstekende kwaliteit geleverd en ook keurig gewerkt. Verder heeft hij ons huis prima en schoon achtergelaten. We zijn erg tevreden en hij krijgt onze warme aanbeveling.


stukadoor en schilderwerk

Mar 12, 2012 by marcel en patricia

onlangs heben wij ons hele huis latenstuken en schilderd en het super mooi geworden.na zeer slchteervaringen met een andere stukadoor had ik er een hard hoofd in...deze bedrijf verstaan hun vak echter op en top helemaalgeweldig,,dank je wel omer en je team


Excellente service en perfecte kwaliteit geleverd

Nov 19, 2011 by U.M. Senior

Stuc- en verfwerkzaamheden snel en vakkundig gepland, voorbereid en uitgevoerd. Extra wensen meegenomen en uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zo weer vragen.


Strak in de verf

Oct 13, 2011 by Anja Breijer

Wat wil je meer: vriendelijke schilder, prima vakwerk, gunstige prijs! Bovendien: goede afspraken, goed tussentijds overleg en goed advies.


ome-ba , USA 4.5 5.0 25 25 Perfect werk opgeleverd door keurige, bescheiden en vriendelijke vakmensen. Wij hebben Ome-ba schilders op advies van onze dochter die goede ervaringen heeft met dit bedrijf benade
Pagina:
123