Beoordelingen

Geef aub uw oordeel over ons


Beoordeling
* Verplicht veld

Uitstekend en keurige, vriendelijke vakmensen!

Mar 02, 2019 by Patricia

Perfect werk opgeleverd door keurige, bescheiden en vriendelijke vakmensen. Wij hebben Ome-ba schilders op advies van onze dochter die goede ervaringen heeft met dit bedrijf benaderd voor deze opdracht. Onze hele woning is keurig en netjes afgewerkt. Mooie strak geschilderde muren en een lust voor het oog. Daarnaast Is er ook aandacht voor nazorg, dus herstelwerk door verhuizing van onze inboedel. Van mensen die binnenkomen krijgen wij voortdurend complimenten. Dit bedrijf met zijn goede vakmannen bevelen wij zeker aan binnen ons netwerk.


Geweldig!

Sep 19, 2016 by Marlies

Buitenschilderwerk is erg netjes gedaan. Zorgvuldig afgewerkt en strak.
Houtwerk is vervangen waar nodig in goed overleg.
Plezierige mensen, betrouwbaar.
Ik kan t iedereen aanraden.


penningmeester

Jun 19, 2016 by VVE Breitnerstraat

Heel pand van 4 verdiepingen voor en achter. Eerste klas werk. Was pas klaar toen hij zelf 100% tevreden was (en wij natuurlijk) en binnen de afgesproken termijn.
Heeft al vaker voor ons gewerkt, ook binnenwerk en wij zullen zeker nog vaak met dit bedrijf zaken doen.
100% vakwerk!!!


buiten-schilderwerk

Apr 17, 2015 by Zanting

Omer heeft goed werk geleverd bij ons. Wij zijn zeer tevreden. Ook prettig dat de schilders bescheiden zijn zodat de last in huis minimaal is. Wij vragen Omer weer als we meer schilderwerk hebben.


Hr.

Feb 27, 2015 by Oskam

Ome-Ba heeft bij mij perfect werk af geleverd.
Zowel het schilder werk als het stuk werk is vakkundig gedaan.
Ik ben voor 100 % tevreden en raad een ieder aan om met dit bedrijf in zee te gaan. Wat wordt belooft wordt ook nagekomen.
Hartelijk bedankt.


binnen schilderwerk

Jan 27, 2015 by De koning

Ome-ba Schilders bedrijf heeft goed werk afgeleverd. Het werk is accuraat en deskundig uitgevoerd. De afspraken zijn goed nagekomen en wat wij op prijs hebben gesteld is dat omer goede adviezen geeft in o.a. kleurkeuzes en onderhoud schilderwerk.
Wij kunnen Ome-ba schilders bedrijf van harte aanbevelen.


fam

Sep 07, 2014 by familie Lips te Voorburg

Dit bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel: zowel voorwerk, gebruikte verfmiddelen, als nawerk is van zeer hoge kwaliteit en is de wat hogere prijs meer dan waard. Men werkt zeer netjes en geeft nauwelijks overlast. Ook de nazorg is prima in orde. Prijs/kwaliteitverhouding is zonder meer goed.


Betrouwbare EN Kwaliteit

Apr 29, 2014 by Ferry en Marjolijn

Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk dat Omer bij ons aan het huis heeft geschilderd.
Bij de eerste kennismaking hadden wij gelijk al een positief gevoel over Omer we hadden de offerte binnen twee dagen binnen en dat was ook nog eens een scherpe prijs vergeleken bij de andere offertes die wij hadden laten maken.
Omer is iemand die zijn vak verstaat en zichtbaar plezier in zijn werk heeft.
Wij raden Omer bij iedereen aan en bij de volgende schildersklus zullen wij hem ook zeer zeker weer inhuren.


BuitenKant Huis schilderwerk

Apr 29, 2014 by Ferry en Marjolijn

Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk dat Omer bij ons aan het huis heeft geschilderd.
Bij de eerste kennismaking hadden wij gelijk al een positief gevoel over Omer we hadden de offerte binnen twee dagen binnen en dat was ook nog eens een scherpe prijs vergeleken bij de andere offertes die wij hadden laten maken.
Omer is iemand die zijn vak verstaat en zichtbaar plezier in zijn werk heeft.
Wij raden Omer bij iedereen aan en bij de volgende schildersklus zullen wij hem ook zeer zeker weer inhuren.


vakwerk

Mar 08, 2014 by don..oms..

Ome-ba schildersbedrijf heeft onze woning van binnen volledig geschilderd. Dit is zeer netjes en zorgvuldig gedaan. Het is super geworden!!! Mochten wij weer een klus hebben, dan laten wij dit bedrijf Ome-ba weer komen.
Een goede prijs voor vakwerk. Zeker hij krijgt onze warme aan te bevelen!! en kunnun dit bedrijf bij iedereen aanprijzen/10


ome-ba , USA 4.5 5.0 25 25 Perfect werk opgeleverd door keurige, bescheiden en vriendelijke vakmensen. Wij hebben Ome-ba schilders op advies van onze dochter die goede ervaringen heeft met dit bedrijf benade
Pagina:
123